Grote evenementafbeelding: The Comedy Store – Gala Night w/ Troy Hawke & Bobby Mair

The Comedy Store – Gala Night w/ Troy Hawke & Bobby Mair

Spetterende openignsnacht van het Comedy Stop Haarlem festival!
do 15 sep 2022
Stage 1
€ 22,40
Deuren: 20:30
Start: 20:30
Tickets te koop via Ticketmaster
Vorig evenement

Op 15, 16 en 17 september 2021 is Haarlem de comedyhoofdstad van Nederland. In verschillende zalen zullen zowel talenten als bekende namen hun opwachting maken. Het epicentrum van Comedystop is het Patronaat in Haarlem. Drie dagen lang zullen er in twee zalen meerdere optredens plaatsvinden. 

We beginnen het festival met The Comedy Store Gala Night! Trek je mooiste outfit aan, take a seat, en geniet een volle avond van al het comedy talent dat te zien is op het festival. Veel feestelijker wordt het niet! Een mooie avond om een indruk te krijgen van al het geweldige comedy talent van het moment.

De Comedy Store heeft een lange weg afgelegd sinds het op 19 mei 1979 voor het eerst zijn deuren opende in Londen boven een stripclub in Soho. Nu stevig geworteld in het hart van Piccadilly Circus, is deze speciaal gebouwde locatie de drukste comedyclub van de stad geworden met meer dan 3500 mensen per week: echt het epicentrum is van het Britse comedycircuit!

The Comedy Store is een echte broedplaats voor nieuw comedytalent en blijft de plek om de sterren van morgen te zien. Mensen als Eddie Izzard, John Bishop, Jimmy Carr, Rhod Gilbert en Sarah Millican hebben allemaal hun komische tanden bij ons geknipt. We brengen je “The Best In Stand Up” van over de hele wereld, met de beste namen in comedy van vandaag. Dit wordt gewoon de grappigste show die je het hele jaar zult zien!

Tickets:
Voor alle voorstellingen op Comedy Stop Haarlem zijn aparte tickets te koop. Op die manier kan het publiek zelf een ideale route uitkiezen en de artiesten bepalen die ze graag willen zien. Er is geen festivalticket te koop.

Tijden:
De foyer van Patronaat is tijdens Comedy Stop vanaf 18:30 geopend op vrijdag 16 september en zaterdag 17 september. De zalen zijn toegankelijk vanaf 15 minuten vóór aanvang van de show.

18:30 open Patronaat foyer
20:30 open deuren
21:00 aanvang programma


Bezoek de website

Line-up

Afbeelding voor festival act: Troy Hawke

Troy Hawke

Troy Hawke, het nieuwste personage van komiek Milo McCabe, is even geloofwaardig als ongelooflijk grappig in zijn show Sigmund Troy’d. Perfect komedie van prijswinnende comedian met onder meer grappen over Ikea, Kanye West en de roerige jaren 30. Genieten van alle herkenbaar in grappen die je nooit eerder hoorde!
Afbeelding voor festival act: Bobby Mair

Bobby Mair

Bobby Mair is wederom een mooie naam op de line-up van Comedy Stop Haarlem! Deze Canadese stand-up comedian is gevestigd in Londen en presenteert vanavond zijn show ‘Cockroach’. Mair is verschenen op The Hour, Russell Howard’s Good News, Sweat the Small Stuff, Virtually Famous, Never Mind the Buzzcocks, Sam Delaney’s News Thing en 8 van de 10 Cats. Mair won de Laughing Horse New Act Of The Year-competitie en heeft nog talloze andere prijzen en awards op zijn naam.
Afbeelding voor festival act: Zuva Martens

Zuva Martens

Nijmegenaar Zuva Martens is stand-up comedian, presentator en quizmaster! Ook programmeert hij in Nijmegen comedy-avonden en maakte hij met vrienden zijn eigen websitcom The Faculty.

Kom in de stemming!

Festivalnieuws

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →