Grote evenementafbeelding: Comedy Stop Haarlem: Bobby Mair

Comedy Stop Haarlem: Bobby Mair

Dit evenement is een onderdeel van Comedy Stop Haarlem
vr 16 sep 2022
Stage 2
€ 16,80
Deuren: 21:45
Start: 22:00
Tickets te koop via Ticketmaster
Vorig evenement

Op 15, 16 en 17 september 2021 is Haarlem de comedyhoofdstad van Nederland. In verschillende zalen zullen zowel talenten als bekende namen hun opwachting maken. Het epicentrum van Comedystop is het Patronaat in Haarlem. Drie dagen lang zullen er in twee zalen meerdere optredens plaatsvinden. 

Bobby Mair is wederom een mooie naam op de line-up van Comedy Stop Haarlem! Deze Canadese stand-up comedian is gevestigd in Londen en presenteert vanavond zijn show ‘Cockroach’. Mair is verschenen op The Hour, Russell Howard’s Good News, Sweat the Small Stuff, Virtually Famous, Never Mind the Buzzcocks, Sam Delaney’s News Thing en 8 van de 10 Cats. Mair won de Laughing Horse New Act Of The Year-competitie en heeft nog talloze andere prijzen en awards op zijn naam.

Tickets:
Voor alle voorstellingen op Comedy Stop Haarlem zijn aparte tickets te koop. Op die manier kan het publiek zelf een ideale route uitkiezen en de artiesten bepalen die ze graag willen zien. Er is geen festivalticket te koop.

Tijden:
De foyer van Patronaat is tijdens Comedy Stop vanaf 18:30 geopend op vrijdag 16 september en zaterdag 17 september. De zalen zijn toegankelijk vanaf 15 minuten vóór aanvang van de show.

18:30 open Patronaat foyer
21:45 open zaal 2
22:00 aanvang Bobby Mair


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →