Grote evenementafbeelding: Comedy Stop: Katherine Ryan

Comedy Stop: Katherine Ryan

Comedy Missus in Philharmonie
Dit evenement is 18+
za 17 sep 2022
Philharmonie
€ 32,48
Deuren: 19:30
Start: 20:15
Vorig evenement

Het optreden van Katherine Ryan dat gepland stond op 18 september 2021 is verplaatst naar 17 september 2022. De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Elke kaartkoper krijgt via Ticketmaster bericht over de opties voor tickettegoed en restitutie, in het geval dat je verhinderd bent voor het concert.

Dit is een seated show. In Philharmonie hanteren wij vrije zitplekken. Het is niet mogelijk een stoel te reserveren.

Katherine Ryan domineert momenteel zowel de televisie als live comedy scene in het Verenigd Koninkrijk en alles daar buiten. Katherine’s debuut Netflix-sitcom The Duchess kwam op 11 september uit en knalde toen direct naar de top in alle Britse hitlijsten. Katherine schittert niet alleen in de hoofdrol van de serie, maar schreef en produceerde ook alle afleveringen. Daarnaast heeft Katherine samen met Jimmy Carr zes series van Comedy Central’s grote hitshow Your Face or Mine gehost en ze is momenteel te zien op Comedy Central als jurylid in Roast Battle Series 4. Op 17 september komt deze – we mogen het inmiddels wel zeggen – grootheid naar Philharmonie Haarlem voor een show! Hier zal ze haar nieuwe show ‘Missus’ presenteren.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Dit optreden vindt plaats in Philharmonie Haarlem. Meer informatie over bereikbaarheid en toegankelijkheid vind je op www.theater-haarlem.nl.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

...Katherine samen met Jimmy Carr zes series van Comedy Central's grote hitshow Your Face or Mine heeft gehost?
..Netflix-sitcom The Duchess haar debuut was?

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →