Grote evenementafbeelding: Comedy Stop Haarlem: Celeste Barber

Comedy Stop Haarlem: Celeste Barber

Fine, Thanks - Bekend van geweldige parodieën op het internet
vr 16 sep 2022
Philharmonie
€ 22,40
Deuren: 19:15
Start: 20:00
Vorig evenement

Comedy Stop Haarlem presenteert: Celeste Barber – Fine, Thanks

Locatie: Philharmonie, Grote Zaal

Deze eerste editie van Comedy Stop Haarlem (een samenwerking van Patronaat, Philharmonie, PIAS Comedy en Live Nation) brengt de grootste internationale comedynamen naar Haarlem voor een vol festivalweekend in Patronaat, Philharmonie en Stadsschouwburg op 16, 17 en 18 september. Na de bekendmaking van Katherine Ryan en Nigel NG, is nu ook Celeste Barber bevestigd met haar nieuwe show ‘Fine, Thanks’. Tickets zijn vanaf 3 maart 10:00 te koop via Ticketmaster.nl. Deze show is 18+. #finethanks

De geprezen “Australian Queen of Comedy” komt naar Haarlem. Wie kent Celeste Barber en haar geweldige parodieën op het internet niet? Haar humoristische Instagram-account, waarbij ze beroemdheden en fotomodellen voor het blok zet op een hilarische wijze, heeft inmiddels al meer dan 8,1 miljoen volgers aangetrokken. In 2019 bracht ze haar best seller ‘Challenge Accepted’ uit, in 2020 won ze de AACTA (The Australian Academy of Cinema and Television Arts Awards) voor ‘Favorite Comedy Performer of the Decade’ en in 2021 won ze een Webby Special Achievement Award.

Barber filmt momenteel haar Netflix Comedy ‘Wellmania’, een nieuwe komische dramaserie gebaseerd op de roman ‘Wellmania: Misadventures in the Search for Wellness’. De show draait om de menselijke tornado Liv (Barber) en een grote gezondheidscrisis waarbij ze gedwongen wordt haar ‘live fast die young’-houding te heroverwegen. Ze stort zich met het lichaam in een wellnessreis en probeert alles, van goedaardig tot bizar, in een poging om snel beter te worden en haar oude leven terug te krijgen.

In de zomer van 2019-20 werd Australië geteisterd door extreme bosbranden en Barber heeft 51 miljoen dollar opgehaald om de Rural Fire Service (RFS) en het Brigades Donation Fund te steunen. Haar inzamelingsactie trok wereldwijde aandacht en brak records, en hielp bij het financieren van de broodnodige hightech apparatuur om ervoor te zorgen dat branden beter voorbereid zijn op het volgende bosbrandseizoen.

LET OP: deze show vindt niet plaats in Patronaat, maar in Philharmonie Haarlem. Adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem. Dit is een seated show. In Philharmonie hanteren wij vrije zitplekken. Het is niet mogelijk een stoel te reserveren.

Deze voorstelling is voor bezoekers van 18 jaar en ouder, vanwege expliciete content.

VIP tickets: er zijn een beperkt aantal VIP packages te koop. VIP-members krijgen de beste plek in de zaal, een gesigneerde poster en mogen (op veilige afstand) op de foto met de artiest.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Celeste Barber zette een fundraiser op om getroffen gebieden van de Australische bosbranden te helpen
Ze is druk bezig met het filmen van haar nieuwe Netflix show

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →