Grote evenementafbeelding: Coldplace – A Tribute To Coldplay

Coldplace – A Tribute To Coldplay

A Tribute To Coldplay
zo 10 jul 2022
Stage 2
€ 22,50
Deuren: 19:30
Start: 20:30
Vorig evenement

Wat doe je wanneer je Coldplay-fan én muzikaal bent? Dan begin je een Coldplay tribute band onder de naam Coldplace. Inmiddels zijn de Britten, afkomstig uit het Noord-Engelse vissersstadje Grimby, ‘s-werelds nummer één tribute band van Coldplay en hebben ze al opgetreden in 20 verschillende landen. In Nederland deed Coldplace al grote festivals als Bospop, Paaspop en Huntenpop aan.

De stem van leadzanger Shane Croft lijkt van nature al zo op die van Chris Martin dat je het gevoel krijgt bij een echte Coldplay-show te staan. De juiste instrumenten, outfits, visuals en lichtgevende LED-armbanden maken dat gevoel alleen maar completer. Tel daar nog een setlist vol met hits als ‘Yellow’, ‘Paradise’, ‘Sky Full Of Stars’ en songs van het laatste album ‘Music Of The Spheres’ bij op en je Coldplay-gevoel is compleet. Niet gek dus dat Coldplay zelf ook zegt dat Coldplace pure kwaliteit is.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Coldplace net Coldplay vlinder-confetti de zaal inblaast tijdens hun shows?
de band tijdens hun shows speciale LED-armbanden draagt? Deze werden door Coldplay voor het eerst gebruikt tijdens hun Mylo Xyloto-tour in 2012.

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →