Grote evenementafbeelding: Cocaine Piss + J.C. Thomaz & The Missing Slippers + Tender Chunks In Gravy +  No Brains • Slachthuis

Cocaine Piss + J.C. Thomaz & The Missing Slippers + Tender Chunks In Gravy + No Brains • Slachthuis

Gips Records presents GIPSFEST IV
za 2 apr 2022
Slachthuis
Deuren: 18:00
Start: 19:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk. 

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Daar gaan we weer! Gips Records, het vuigste DIY label van Haarlem, organiseert weer een punkavond waarbij je handen niet genoeg kan wassen met dit keer niemand minder dan de glittershitstorm van Cocaine Piss, JC Thomaz & The Missing Sloppers, Tender Chunks In Gravy en No Brains. Verder is er een foto-expositie door k0rst.

Na de succesvolle vierde editie van het Gips feest was het wachten tot de jubileum-editie nummer vijf ten tonele zou verschijnen. Met Cocaine Piss is er meer dan een geschikte afsluiter gevonden in ieder geval. De Belgische band is ookeen goed voorbeeld van de vele dingen die je kunt bereiken zonder een klootzak te zijn. Hun muziek is wellicht smerig, provocerend, vies en gemeen, maar de boodschap is altijd een positieve. Kom kijken en huiver!

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: JC Thomaz & The Missing Slippers

Support

JC Thomaz & The Missing Slippers

JC Thomaz en z'n ontbrekende slippers maken vunzige rock 'n roll op speed, doorwrongen met sixties en seventies garage- en punk en dat alles met een vette knipoog.
Afbeelding voor support act: Tender Chunks In Gravy

Support

Tender Chunks In Gravy

Haarlems meest fenomenale fenomeen Tender Chunks In Gravy brengt een portie rauwe en energieke garage punkstoof.
Afbeelding voor support act: No Brains

Support

No Brains

De jonge Utrechtse punkrockers is zo goed dat platenzaak Plato er een label voor opstartte om hun allereerste EP uit te brengen.

Support

DJ Kontosaurus

Wist je dat...

De bandnaam Cocaine Piss ontstond tijdens een brainstorm waarin ze trachtten de meest walgelijke bandnaam te bedenken.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →