Cobra The Impaler + Bark + Hippotraktor

The Great Belgian Trendkill Tour
vr 28 apr 2023
Stage 2
€ 17,00
Deuren: 19:30
Start: 19:50
Vorig evenement

Een golf van metal raast zich door Patronaat tijdens ‘The Great Belgian Trendkill’ co-headline tour van Cobra The Impaler, Bark en Hippotraktor. Met deze tour vernoemd naar de albumtitel ‘The Great Southern Trendkill’ van Pantera zetten deze drie riffende metalbands uit België zich af tegen de mainstream.

Met sterke signalen van de New Wave of American Heavy Metal, smeedt Cobra The Impaler fijne grooves en pittige gitaarleads samen met betoverende zuivere vocale harmonieën en vlijmscherpe kreten. Moeiteloos vloeiend van halsbrekende riffs naar smaakvolle melodieuze breaks, maakt de band sterk gebruik van stilistische elementen uit groove, thrash en klassieke heavy metal.

Door de grote, pakkende riffs en het ritmische kunnen van Gojira te combineren met de meedogenloze maar even groovende complexiteit van Meshuggah, levert Hippotraktor een overweldigende geluidservaring waarbij de luisteraar gevoelens krijgt die herkenbaar zijn, met een intensiteit die meer dan levensgroot lijkt. BARK is de roedel Antwerpse zwerfhonden van extreem geluid. Aanstekelijke vuile riffs en een stem die je speakers uit elkaar scheurt. Ze serveren hun deuntjes rauw, gruizig en donker!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Cobra The Impaler is de nieuwe band van Thijs De Cloedt (Hæster, ex-Aborted, ex-Horses On Fire).
Hippotraktor hebben een studio gebouwd om hun eigen muziek in op te nemen.
BARK's debuutalbum ‘Voice of Dog’ kreeg lovende kritieken van de media in de Benelux en werd omschreven als “de meest hondsdolle release van het jaar”.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →