Grote evenementafbeelding: Clone Records Showcase (w/ Serge, Egyptian Lover, Nelly & Steffi) • Haarlem Vinyl Festival

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Clone Records Showcase (w/ Serge, Egyptian Lover, Nelly & Steffi) • Haarlem Vinyl Festival

Onderdeel van Haarlem Vinyl Festival
Dit evenement is 18+
za 30 sep 2023
Stage 2
€ 27,50
Deuren: 23:00
Start: 23:00
Vorig evenement

English below

Haarlem Vinyl Festival presenteert Clone Label Night. Een avond in Patronaat met alleen de beste dj’s van dit gerenommeerde label uit Rotterdam.

Clone is al sinds 1992 hét label waar je moet zijn als je van techno houdt. Het Rotterdamse label heeft de meest toonaangevende artiesten aan zich weten te binden en werkt met o.a.
Adult., Alden Tyrell, Cosmic Force, Dexter, Drexciya, Duplex, I-f, Jamal Moss, Legowelt, Larry Heard, Marshall Jefferson, Mike Dunn, Dopplereffekt, Gerd en vele anderen. Op zaterdag 30 september presenteert Clone tijdens Haarlem Vinyl Festival Egyptian Lover, Nelly, Serge en Steffi.

Tijdschema (onder voorbehoud):
23:00 Deuren open
23:00 Nelly
00:15 Egyptian Lover
01:30 Serge
02:45 Steffi
04:00 Einde

Clone Label Night wordt gepresenteerd als onderdeel van Haarlem Vinyl Festival. Check voor meer informatie omtrent het festival de officiële website.

Haarlem Vinyl Festival presents Clone Label Night. A night in Patronaat Haarlem with only the best dj’s this renownd Rotterdam label has to offer.

Since 1992 Clobe has been the go to label for all techno lover. They have managed to sign some of the most leading artists and work with ADULT., Alden Tyrell, Cosmic Force, Dexter, Drexciya, Duplex, l-f, Jamal Moss, Legowelt, Larry Heard, Marshall Jefferson, Mike Dunn, Dopplereffekt, Gerd and many more. On Saturday September 30th Clone will present
Egyptian Lover, Nelly, Serge en Steffi.

Timetable (subject to change):
23:00 Doors
23:00 Nelly
00:15 Egyptian Lover
01:30 Serge
02:45 Steffi
04:00 End

Clone Label Night is part of Haarlem Vinyl Festival. More info can be found on their official website.


Bezoek de website

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Afbeelding voor support act: Nelly

Support

Nelly

Creativiteit is wat Nelly nodig heeft om de wereld te begrijpen. Rust vindt ze niet alleen tijdens boswandelingen, maar ook op donkere dansvloeren waar ze zichzelf kan resetten en inspiratie kan vinden voor haar muziek. Nelly brengt vanuit de dj-booth een variatie aan genres die zowel de donker kant van haar ziel verkennen als een ontsnapping aan de realiteit bieden.
Afbeelding voor support act: Egyptian Lover

Support

Egyptian Lover

Egyptian Lover is het alter-ego van Greg Broussard en hij wordt gezien als een van de grondleggers van de West Coast electro en hiphopscene. In de jaren 80 brak Egyptian Lover door vanwege zijn unieke mix van elektronische muziek en rap. Hij gebruikte drummachines en synthesizers om funky, dansbare beats te creëren, en zijn nummers waren doordrenkt met Egyptische thema's. Een van zijn bekendste nummers is "Egypt, Egypt" uit 1984, dat een hit werd in de hiphopscene.Nog steeds is Egyptian Lover invloedrijk in de elektronische muziek- en hiphopgemeenschap en we verwelkomen hem dan ook graag tijdens de Clone Label Night!
Afbeelding voor support act: Serge

Support

Serge

Het Rotterdamse icoon Serge leeft muziek. Met zijn Clone Records heeft hij in Nederland een stempel gedrukt op de techno scene en vele dj-talenten op de kaart gezet. Zelf draait ie al jaren, maar blijft ie trouw aan de vroege dagen van electro, house, techno en acid - een tijd waarin muzikale invloeden uit alle hoeken van de wereld kwamen en huidskleur, populariteit, achtergrond en seksuele voorkeuren geen rol speelden.
Afbeelding voor support act: Steffi

Support

Steffi

Sinds mid jaren 90 is Steffi een van de gezichten van hedendaagse dance muziek. Ze had een langlopende residency in de Berlijnse Berghain/Panoramabar en was te zien in talloze clubs en festivals. Van broken beat, IDM, electro, classic house en Detroit techno tot genre-breaking sounds van alle jaren, zolang als het funky is, draait Steffi het!

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →