Classic Hits In Concert

Hét livespektakel van het 'feest der herkenning' op de radio
vr 8 dec 2023
Stage 1
€ 27,00
Deuren: 19:30
Start: 20:30

December is dé maand van lijstjes. Zo stemmen er jaarlijks miljoenen mensen op hun favoriete nummers voor radioprogramma’s als de Top 2000!  Leden van onder andere Wild Romance, The Gathering, Physical Graffiti en Sleeze Beez voegen een extra dimensie toe aan ‘het feest der herkenning’ op de radio tijdens Classic Hits in Concert. Laat je meeslepen door de ultieme meezingers en je verrassen door de onverwachte hoekjes van de lijst der lijsten bij deze avond vol pop, rock en soul klassiekers.

Een avondvullende, bonte show met veel dynamiek waar evergreens, funkstampers, iconische gitaarsolo’s en verborgen juweeltjes elkaar in hoog tempo afwisselen. Zeven ervaren vocalisten worden aangevuld door een groep topmuzikanten. Van ABBA tot Led Zeppelin, Prince tot Pearl Jam, Fleetwood Mac tot Foo Fighters, Bowie tot Beatles of Aretha Franklin tot Tina Turner. De setlijst is altijd een verrassing. Dat is één van de krachten van het concept.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Maarliefst 15% van alle TOP2000 stemmende Haarlemmers hebben in 2022 op Bohemian Rhapsody gestemd.
De Top2000 bestaat al sinds 1999.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →