Christmas Crapshoot

Gepresenteerd door Irrational Library
zo 24 dec 2023
Stage 2
Deuren: 21:00
Start: 21:30
End: 04:00
GRATIS

Het is weer die tijd van het jaar: tijd om de feestdagen in te luiden om met een kater. Na meer dan vijftien jaar weten jullie wel wat je kunt verwachten en wat wij van jullie verwachten. Dus wees er op tijd bij en blijf tot laat!

Met deze keer Mantra, GUYY, Phil Meds, Tender Chunks In Gravy, Floyd Hemmorrhoid en natuurlijk DJ Crazy Xmas Crudesjef en Mr. Weird Beard als host, voor ieder wat leuks!

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →