Grote evenementafbeelding: The Christmas Crapshoot: Vulva + Red Shades + Them Peckin Boys

The Christmas Crapshoot: Vulva + Red Shades + Them Peckin Boys

Irrational Library presents…
za 24 dec 2022
Stage 2
Deuren: 21:00
Start: 21:30
Vorig evenement

Het is weer die tijd van het jaar: tijd om de Kerst in te luiden om met een kater. Na meer dan vijftien jaar weten jullie wel wat je kunt verwachten en wat wij van jullie verwachten. Dus wees er op tijd bij en blijf tot laat. En sterkte op Eerste Kerstdag. 😉

Met deze keer Them Peckin’ Boys, VULVA en Red Shades en natuurlijk DJ Crazy Xmas Crudesjef en Mr. Weird Beard als host!

Irrational Library wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem, Haarlem Cultuurfonds, de Rabobank, Fonds Podiumkunsten, Fonds Cultuur Participatie en Provincie Noord-Holland.

Afbeelding voor support act: Them Peckin' Boys

Support

Them Peckin' Boys

Deze vierkoppige bluegrass-, folk- en countryband uit Haarlem brengt eigen songs maar ook (bekende) covers. Van snelle opzwepende dansmuziek tot gevoelige ballads en alles ertussenin. Gegarandeerd een leuke avond voor iedereen.
Afbeelding voor support act: VULVA

Support

VULVA

Kim en Nadya zijn VULVA, een Rotterdams post-punk/stoner-doomduo. Ze schuren met hun songs tegen de gevestigde orde op alle manieren denkbaar: met zwaartekracht, humor, activisme, pijn en geweld.Beïnvloed door bands zoals Kyuss, OM, IDLES en Viagra Boys gaat het tijdens een optreden van trage slepende riffs naar repetitieve snelle herrie. Een show die je aan het denken zet!
Afbeelding voor support act: Red Shades

Support

Red Shades

Red Shades is de stem van een verwaarloosde generatie die zich door de onzekere en turbulente tijden navigeert van een jongvolwassene, ondersteund met futuristische sounds en meeslepende zang en teksten. Gemuteerde beats, verhalende r&b en hemelse auto-tuned vocals voeren de boventoon van hun sound.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →