Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Chef’Special

Verplaatst: Chef’Special

Dit evenement is uitgesteld naar donderdag 22 september. Kaartkopers worden persoonlijk geïnformeerd.
vr 13 Mei 2022
Stage 1
€ 40,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Helaas; dit concert (dat oorspronkelijk plaats zou vinden op 4-12-21 en vervolgens op 13-05-22) is wegens omstandigheden verplaatst naar donderdag 22 september 2022. De locatie en tijden zijn hetzelfde gebleven. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Na een onvergetelijke strandshow in de zomer van ’21, die samen met Patronaat werd georganiseerd bij Rapa Nui, kon de band het niet laten om ook de terugkeer naar poppodium Patronaat ook nog voor het einde van het jaar te realiseren. Helaas moesten we een paar maandjes extra wachten, maar we kijken ontzettend uit naar de eerste shows in Patronaat met Chef’Special sinds 2018!

De energieke live band Chef’Special is terug van weg geweest. De vijfkoppige formatie uit Haarlem, opgericht in 2008, maakt een aanstekelijke mix maakt van pop, reggae, rock en hiphop. Inmiddels zijn het klassiekers te noemen, de hits als ‘Try Again’, ‘Nicotine’ en ‘Amigo’. Alle grote festivals stonden al op de agenda, en ondanks een pandemiejaar achter de rug, blijft de band zich vernieuwen, opnieuw uitvinden en groeien ze door. We kunnen niet wachten op de terugkeer en heten ze van harte welkom voor twee concerten in mei.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Frank Rensen

Support

Frank Rensen

Frank Rensen is een Rotterdamse singer-songwriter en finger-style gitarist. De afgelopen jaren is hij op zoek gegaan naar zijn eigen geluid. In 2018 nam hij zijn EP '1/2' op die werd uitgebracht op 8 februari 2019. Op 24 april volgde 2020 EP '2/2'. Meerdere nummers (5 van de 10) zijn momenteel toegevoegd aan redactionele afspeellijsten op Spotify. In november 2021 brengt Frank weer nieuwe muziek uit.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... hun oude tourbus 'The Mrs.' heette?
... zanger Joshua oorspronkelijk uit Portugal komt?
... Chef'Special geïnspireerd wordt door Red Hot Chili Peppers, The Roots en oud-Haarlemse band Relax?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →