Chef’Special

Nieuwe datum voor uitgestelde concert van 3 december 2021
do 12 Mei 2022
 — 
Stage 1
 — 
€ 40,00
Deuren: 19:00
 — 
Start: 19:30
UITVERKOCHT

Dit is de nieuwe datum voor uitgestelde concert van 3 december 2021. Dit concert is uitverkocht.

Chef’Special komt terug naar hometown Haarlem! De oorspronkelijke twee showdates, vrijdag 3 december en zaterdag 4 december, zijn door de aangescherpte corona-maatregelen verschoven naar donderdag 12 mei en vrijdag 13 mei. De locatie en tijden zijn hetzelfde gebleven. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen

Na een onvergetelijke strandshow deze zomer die samen met Patronaat werd georganiseerd bij Rapa Nui, kon de band het niet laten om ook de terugkeer naar poppodium Patronaat ook nog voor het einde van het jaar te realiseren. Helaas moesten we een paar maandjes extra wachten, maar we kijken ontzettend uit naar de eerste shows in Patronaat met Chef’Special sinds 2018!

De energieke live band Chef’Special is terug van weg geweest. De vijfkoppige formatie uit Haarlem, opgericht in 2008, maakt een aanstekelijke mix maakt van pop, reggae, rock en hiphop. Inmiddels zijn het klassiekers te noemen, de hits als ‘Try Again’, ‘Nicotine’ en ‘Amigo’. Alle grote festivals stonden al op de agenda, en ondanks een pandemiejaar achter de rug, blijft de band zich vernieuwen, opnieuw uitvinden en groeien ze door. We kunnen niet wachten op de terugkeer en heten ze van harte welkom voor twee concerten in december.


Bezoek de website
Frank Rensen

Support

Frank Rensen

Frank Rensen is een Rotterdamse singer-songwriter en finger-style gitarist. De afgelopen jaren is hij op zoek gegaan naar zijn eigen geluid. In 2018 nam hij zijn EP '1/2' op die werd uitgebracht op 8 februari 2019. Op 24 april volgde 2020 EP '2/2'. Meerdere nummers (5 van de 10) zijn momenteel toegevoegd aan redactionele afspeellijsten op Spotify. In november 2021 brengt Frank weer nieuwe muziek uit.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

hun oude tourbus The Mrs. heette?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →