Grote evenementafbeelding: Charlotte Wessels + Blackbriar

Charlotte Wessels + Blackbriar

'Tales From Six Feet Under' Tour
vr 7 apr 2023
Stage 1
€ 24,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Een theatrale show waarbij je ogen en oren tekort komt. Charlotte Wessels brengt haar mix van melancholische pop en synth rock naar Patronaat met de spectaculaire show Tales From Six Feet Under – Live in Concert. Na haar vertrek uit symfonische metalband Delain in de tijd van lockdowns, had de singer-songwriter de tijd aan haar zijde. Wessels stopte haar energie in creatie: schrijven, optreden en produceren. Met haar toegewijde Patreon-gemeenschap om de stoelen te vullen, was er voldoende gelegenheid om zich te verdiepen in nieuwe facetten van haar eclectische muzikale persoonlijkheid.

Één nieuw nummer per maand, opgenomen in haar eigen studio, thuis in de kelder. Haar eerste verzamelalbum vol synth rock en poppy melancholische Patreon-hits kreeg zo de titel ‘Tales From Six Feet Under’ mee. Het zwaardere vervolg; ‘Tales From Six Feet Under, Vol. II’ sluit meer aan bij de symfonische metal waarmee ze bekend werd, maar is net zo eclectisch. Na haar comeback op het podium, bijgestaan door voormalige leden van Delain in haar live band, is de eerste clubtour van haar solocarrière nu een feit.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Blackbriar

Support

Blackbriar

Charlotte Wessels presenteert deze avond een hele speciale gast met Blackbriar, wellicht een van de snelst stijgende sterren van de Nederlandse metalscene. Ze hebben al als support gestaan van bands als Epica, Halestorm, Delain en MaYan en maken grote stappen als band. Vorig jaar bracht de band, nadat ze eerst diverse singles en EP's hadden uitgebracht, hun eerste album 'The cause of shipwreck' uit. Het harde werk van de band is nu beloond met een signing bij een groot metallabel en hun eerste single op dit label is nu een feit en heet 'Crimson faces'.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Charlotte begon al op haar 15e in haar eerste band, Elysium.
Radiohead is Charlotte's favoriete band.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →