Grote evenementafbeelding: Cat Power Sings Dylan • Caprera

Cat Power Sings Dylan • Caprera

De songs van Bob Dylan vertolkt door Cat Power in Bloemendaal
wo 28 aug 2024
Caprera
€ 52,50
Deuren: 19:00
Start: 20:30

Op woensdag 28 augustus komt Cat Power, ook wel bekend als singer/singwriter/producer Chan Marshall, naar Openluchttheater Caprera om daar Bob Dylans legendarische optreden uit 1966 in The Royal Albert Hall te recreëren.

Dylan’s concert uit 1966 was het hoogtepunt van een van de meest invloedrijke tours in de geschiedenis van rock ‘n roll – hij speelde zijn songs voor het eerst met elektrische gitaar en maakte zijn toegewijde publiek daarmee woedend.

Cat Power brengt deze songs naar Bloemendaal deze zomer en vertolkt ze in dezelfde volgorde als Dylan destijds: het eerste deel van de set akoestisch om vervolgens samen met haar elektrische band voor de tweede helft.

Extra informatie
Dit concert vindt plaats in Openluchttheater Caprera en heeft vrije plaatskeuze. Adres: Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal. Je ontvangt enkele dagen voor het concert een servicemail met daarin alle belangrijke informatie over je bezoek.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... dat Cat Power eigenlijk Charlyn Marie Marshall heet?
... haar vader Charlie Marshall ook muzikant is, maar dan blues speelt?
... het album Cat Power Sings Dylan: The 1966 Royal Albert Hall Concert haar eerste live-album is?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →