Carnivore A.D. + Iron Walrus

Crossover van  metal en hardcore, doordrenkt met een post-Armageddon neo-barbarische soundscape
za 25 nov 2023
Stage 2
€ 19,50
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Carnivore, de befaamde band uit New York City die de weg vrijmaakte voor de legendarische doommetalhelden Type O Negative, liet een onvergetelijke indruk achter met hun controversiële crossover van  metal en hardcore, doordrenkt met een post-Armageddon neo-barbarische soundscape. Na het tragische heengaan van Peter Steele, de charismatische frontman van Type O Negative en tevens Carnivore, herrees de band als Carnivore A.D.

De band bestaat nu uit doorgewinterde veteranen van de New York City Hardcore/Metal-scene: bassist/zanger Baron Misuraca (Sheer Terror, Darkside NYC), gitarist Chuck Lenihan (Crumbsuckers) en drummer Joe Cangelosi (Kreator, Massacre, Whiplash). De band is mede-opgericht en volledig goedgekeurd door de oorspronkelijke leden van Carnivore: gitarist Marc Carnivore en drummer Louie Beateux, die beiden regelmatig met de band hebben opgetreden.

Gedreven door een diepe toewijding om de nalatenschap van Carnivore én de onvergetelijke Peter Steele en originele gitarist Keith Alexander voort te zetten, doen ze het repertoire herleven waarmee Carnivore destijds furore maakte op podia en festivals wereldwijd.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Iron Walrus

Support

Iron Walrus

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →