Grote evenementafbeelding: Afgelast: Caravana Sun • Rapa Nui

Afgelast: Caravana Sun • Rapa Nui

Patronaat en Rapa Nui presenteren RaPatronaat
zo 16 jul 2023
Rapa Nui
Deuren: 15:00
Start: 15:00
Vorig evenement

Let op: Dit evenement is helaas wegens slechte weersvoorspellingen afgelast. Caravana Sun komt terug naar RaPatronaat op 4 augustus. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum voor Reuben Stone en DJ Mattie.

Ook deze zomer zorgen Patronaat en Rapa Nui er samen voor dat je elke zondagmiddag kunt dansen met je voeten in het zand! Vanaf zondag 28 mei tot het einde van de zomer kun je elke week gratis genieten van de tofste muzikale acts terwijl je ondertussen geniet van een hapje en een drankje. Vandaag dag één van Festigevalletje met Caravãna Sun, Reuben Stone en Patronaat-DJ Mattie.

Caravãna Sun een aanstekelijke mix van reggae, uptempo soul, groovy indie met een vleugje synthesizer. Een combi die in eerste instantie wat vragen oproept, maar beter is dan je denkt. De Australiërs stonden eerder al in het voorprogramma van Madness, UB40, The Cat Empire en Fat Freddys Drop. Daarnaast heeft de band maar één doel: iedereen aan het dansen te krijgen!

Afbeelding voor support act: Reuben Stone

Support

Reuben Stone

Nieuw-Zeelander Reuben Stone is multi-instrumentalist en maakt diverse, interessante en aanstekelijke muziek. Dub/reggae, EDM, rock en blues zijn de belangrijkste ingrediënten. Hij weet naadloos gitaar, trombone, synth, drum pads en bass te loopen en je zo het gevoel te geven dat er een complete band op het podium staat. Reuben tourde eerder al met Tash Sultana.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →