Grote evenementafbeelding: Caprera – Stop Making Sense + Indigo Pastel

Caprera – Stop Making Sense + Indigo Pastel

In samenwerking met Caprera en Schuur
vr 6 sep 2024
Caprera
€ 19,95
Deuren: 19:00
Start: 20:00

Eén van de beste concertfilms aller tijden! Stop Making Sense brengt Talking Heads terug naar het grote scherm. De film uit 1984 is gerestaureerd in 4K ter gelegenheid van het 40ste jubileum van de film.

Het energieke en inmiddels legendarische concert, geregisseerd door Jonathan Demme (The Silence of the Lambs), werd opgenomen in het Pantages Theater in Hollywood in december 1983 en bevat de meest memorabele nummers van Talking Heads zoals Once in a Lifetime, Slippery People en This Must be the Place. Het absurd grote kostuum van David Byrne werd een legendarisch fashion statement en beeldbepalend voor de film. In Stop Making Sense spelen de bandleden David Byrne, Tina Weymouth, Chris Frantz en Jerry Harrison samen met Bernie Worrell, Alex Weir, Steve Scales, Lynn Mabry en Edna Holt.

Extra informatie
Dit evenement vindt plaats in Openluchttheater Caprera en heeft vrije plaatskeuze. Adres: Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal.

Afbeelding voor support act: Indigo Pastel

Support

Indigo Pastel

Het klankpalet van Indigo Pastel is opzettelijk onvoorspelbaar en dringend: één voet verankerd in bedachtzame dreampop, lo-fi en slingerende slowcore, de andere in meeslepende synthpop, new-wave en altrock. Binnen die waaier aan invloeden zoeken ze naar sprankjes warmte, triomf en idealisme, zelfs in de meest desolate uithoeken van de menselijke psyche.

Dankzij hun meeslepende, intense live shows - vaak in schril contrast met hun opnames - omarmt Indigo Pastel alles en iedereen, net zozeer geïntrigeerd door het hedonisme van de New Romantics uit de jaren 80 als door intimiteit in films van Wong Kar-Wai.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →