Grote evenementafbeelding: Caprera – De Wilde Noordzee +

Caprera – De Wilde Noordzee +

In samenwerking met Caprera en Schuur
wo 4 sep 2024
Caprera
€ 19,95
Deuren: 19:00
Start: 20:00

We volgen de ervaren duiker en cameraman Peter van Rodijnen, die de afgelopen 20 jaar in zeeën over de hele wereld heeft gefilmd. Geïnspireerd door de befaamde ontdekkingsreiziger Jacques Cousteau besluit Peter de onbekende onderwaterwereld van de Noordzee in beeld te brengen. Zo dichtbij, maar tegelijk zo onbekend: de Noordzee, het grootste natuurgebied van ons land!

Als Peter aan zijn onderwaterreis begint, wordt hij al snel geconfronteerd met grote uitdagingen. Hij krijgt te maken met gevaarlijke en krachtige stromingen, slecht zicht in troebel water en hevige stormen, maar zijn vastberadenheid om de geheimen van dit ongetemde natuurwonder te ontrafelen wankelt nooit.

Aanvankelijk dacht hij in de Noordzee vooral grote en iconische diersoorten zoals de reuzenhaai, orka en tonijn te gaan filmen. Maar al snel realiseert hij zich dat deze slechts een onderdeel zijn van een veel groter en onderling verbonden systeem en dat de gezondheid van de Noordzee afhangt van ál haar bewoners, van het kleinste plankton tot de grootste haai.

Met verbluffende en oogstrelende beelden onthult Peter van Rodijnen een spectaculaire onderwaterwereld, die voor de meesten van ons volkomen onbekend is. Een onvergetelijk avontuur voor jong en oud! Duik mee de diepte in met de film De Wilde Noordzee tijdens de Nederlandse première van deze bijzondere natuurfilm.

De Wilde Noordzee presenteren wij samen met Patronaat, de Schuur en M&N Media Group.

Extra informatie
Dit evenement vindt plaats in Openluchttheater Caprera en heeft vrije plaatskeuze. Adres: Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →