Grote evenementafbeelding: Caprera – Back to Black + Wolfskers

Caprera – Back to Black + Wolfskers

In samenwerking met Caprera en Schuur
do 5 sep 2024
Caprera
€ 19,95
Deuren: 19:00
Start: 20:00

Back to Black is een ode aan één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. De film bevat veel van Amy’s hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte.

Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.

Extra informatie
Dit evenement vindt plaats in Openluchttheater Caprera en heeft vrije plaatskeuze. Adres: Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal.

Afbeelding voor support act: Wolfskers

Support

Wolfskers

Wolfskers, een plant met hallucinerende effecten, maar bij te veel gebruik zeer giftig.

In de zomer van 2022 bundelden Maya Maria, QBeast & Alexander Moto hun krachten en werkten samen aan nieuwe muziek, resulterend in het ontstaan van Wolfskers. Geïnspireerd door artiesten als Brockhampton, Kendrick Lamar, Frank Ocean en FKA Twigs, staan ze nu klaar om je mee te nemen op een innerlijke ontdekkingsreis langs mystieke ervaringen en confronterende realiteit.

Na hun debuut in 2023 werd Wolfskers direct geselecteerd voor deelname aan de Popronde en bekroond tot 3voor12 talent. Deze hiphopgroep, afkomstig uit Groningen en Friesland, speelde datzelfde jaar maar liefst 22 shows door heel Nederland. Dit jaar zal het langverwachte debuutalbum van Wolfskers verschijnen, waarin een mix van hiphop en alternatieve pop wordt gepresenteerd en waar belangrijke levensvragen niet worden geschuwd.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →