Cabal + Viscera + Vexed + Lifesick

Exlusieve NL show tijdens de Great Decay Europe Tour
zo 14 jan 2024
Stage 2
€ 26,50
Deuren: 17:30
Start: 18:00

Afkomstig uit het koude noorden van Denemarken, ontketent Cabal hun duistere kracht met “Magno Interitus”, het derde studioalbum van de band. Geworteld in een breed scala van muzikale invloeden, variërend van black metal en hardcore tot death metal en moderne deathcore, heeft Cabal zichzelf gevestigd als een band aan de voorhoede van de extreme metalscene. Tijdens de Great Decay Europe Tour geven ze samen met Viscera, Vexed een Lifesick een exclusieve NL show in Patronaat!

Cabal betreedt niet alleen nieuw terrein met hun viscerale en doomy geluid, maar verlaten ook het comfort van hun donkere, zwart-wit kenmerkende esthetiek en omarmen heldere kleuren geïnspireerd op het laatste meesterwerk van Ari Aster, ‘Midsommar’. Bloemen, wijnranken en griezelige sektarische Mei Koninginnen behoren tot de nieuwe visuele elementen die de esthetiek van “Magno Interitus” en de liveshows definiëren.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Support

Viscera

Opgericht in 2019, bestaat Viscera uit voormalige leden van Heart of a Coward, Abhorrent Decimation, Nervecell en Surfaces. Hoewel stevig geworteld in moderne technische death metal, legt de band de nadruk op een krachtige mix van strakke polyritmes en syncopatie, plaatst Viscera als een opkomende kracht. In2019 bracht de band hun debuutsingle 'Lamb to the Slaughter' uit, wat veel anticipatie opriep na de aankondiging van hun oprichting.

Support

Vexed

De Britse alternatieve metalband Vexed heeft hun derde nieuwe single onthuld, het dynamische nummer getiteld "Trauma Euphoria". Het opvallende nummer laat enkele van het meest indrukwekkende gitaarwerk op het nieuwe album zien, nu zwaarder dan ooit tevoren. De buitengewoon getalenteerde leadzangeres Megan Targett levert genadeloze growls af, afgewisseld met prachtig kristalheldere zang, wat een krachtig contrast creëert dat de luisteraar boeit.

Support

Lifesick

Opgericht in Denemarken in 2015, brengt Lifesick genadeloos eerlijke nummers voort, geïnspireerd door de turbulenties van het leven. Beïnvloed door Zweedse death metal combineert hun muziek verpletterende tonen en moderne breakdowns, resulterend in een compromisloos geluid.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →