Grote evenementafbeelding: Burlers, LA Sagne & Rabid Ones

Burlers, LA Sagne & Rabid Ones

Gepresenteerd door Minor Operation Bookings
do 24 nov 2022
Stage 3
Deuren: 20:00
Start: 21:00
Vorig evenement

Een nieuwe maand, een nieuwe MOB-avond in Patronaat! En ook deze wordt precies zoals je gewend bent: aan de rand van de pit, meeschreeuwend, terwijl je de inhoud van je glas binnenboord probeert te houden.

Deze maand is het de beurt aan Burlers, een vlamnieuwe hardcore punk band, L.A. Sagne en The Rabid Ones.

Minor Operation Bookings verzorgt sinds 2011 DIY punkrock shows in en rondom Haarlem en is een maandelijks terugkerende showcase in Patronaat.

MOB wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem, Haarlem Cultuurfonds, de Rabobank, Fonds Podiumkunsten, Fonds Cultuur Participatie en Provincie Noord-Holland.

Support

Burlers

Burlers is een vlamnieuwe hardcore punk band die in korte tijd al een grote naam hebben opgebouwd. Snelle vlijmscherpe songs met onverwachte hooks en binnenkort komt er een split uit met Asbest Boys. En stiekem ook nog eens heel lieve jochies!

Support

L.A. Sagne

Waar Abraham de mosterd vandaan haalt weten we nog steeds niet, maar voor een vuige pot garagepunk kun je in ieder geval terecht bij L.A. Sagne. Deze wervelwind van een band trekt over podia als hurricane Katrina! Check hun release op Gips Records.

Support

The Rabid Ones

De leden van The Rabid Ones zijn oude rotten in het vak, maar aan het vak hebben ze fucking kak. Ze spelen alsof hun leven er van afhangt en wie weet is dat ook wel zo!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... MOB-organisator Ivo de frontman was van de beruchte Haarlemse band De Aanslag?
.. MOB al meer dan 10 jaar punkshows in Haarlem organiseert?

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →