Buhos

Feestelijk goede Catalaanse rock band!
do 16 nov 2023
Stage 2
€ 22,00
Deuren: 19:30
Start: 20:30
Vorig evenement
Persfoto van Catalaanse band Buhos, waarbij ze op een trap staan.

Buhos is misschien wel de grootste rockband uit Catalaans sprekend Spanje. Met meer dan duizenden volgers, miljoenen views op YouTube en nog meer plays op Spotify valt over het succes van Buhos niet te twisten.

Zo authentiek als ze op het podium zijn, zo spannend was het wachten op het nieuwe album. Dit jaar volgde dan eindelijk de nieuwe plaat, na het ‘El dia de la victòria’ uit 2019. Niet dat ze stilzaten gedurende deze jaren, want ze traden onder andere op op Catalaanse en Spaanse festivals zoals SonríasBaixas.

Buhos brengt het feest, de passie en het plezier naar Patronaat met hun Catalaanse rockmuziek. Perfect om op te dansen, maar evengoed om op te springen. Zien we jou in november?

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →