Grote evenementafbeelding: Brian Dunne

Brian Dunne

Kwetsbare folk- en rockzanger ontdekt door Danny Vera
do 6 okt 2022
Stage 3
€ 15,00
Deuren: 19:45
Start: 20:15
Vorig evenement

Meestal gebeurt het andersom. Dat een Nederlandse ster door een Amerikaanse artiest wordt ontdekt en dan bekend wordt. Bij de Amerikaan Brian Dunne gebeurde het tegenovergestelde, want hij werd ineens met zijn song ‘New Tattoo’ op de Nederlandse radio gedraaid door niemand minder dan Danny Vera. En natuurlijk verscheen zijn onlangs uitgekomen album ‘Selling Things’ ook op Danny Vera’s eigen platenlabel.

Brian Dunne begon al op jonge leeftijd met het maken van muziek. Na eerst alleen piano en gitaar te hebben gespeeld, begon hij met het schrijven van nummers. In 2021 verscheen zijn debuutalbum ‘Brian Dunne’, vol met persoonlijk verhalen. ‘Selling Things’ is daar een vervolg op en gaat nog dieper in op de twijfels en teleurstellingen waar iedereen mee te maken krijgt. Ondanks de heavy thema’s weet de zanger alles in een luchtig jasje te verpakken en laat hij daarmee zien niet alles te serieus te nemen.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Philine

Support

Philine

Philine mocht dit jaar al openen voor o.a. Froukje, Maaike Ouboter en Tim Dawn, nu is het de beurt aan Brian Dunne. De Rotterdamse zangeres laat een onuitwisbare indruk achter met haar heldere hoge stem en oprechte teksten. Inspiratie vindt Philine bij artiesten als Holly Humberstone, The War On Drugs en Phoebe Bridgers.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Bruce Springsteen Brian’s grootste inspiratiebron is?
… Brian liever eerst in Nederland doorbreekt dan in zijn eigen thuisland? Hij noemt het zelf de Dutch Dream!
… ook Rob Stenders groot fan is van zijn muziek?
… Brian ook in de band Fantastic Cat speelt?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →