Grote evenementafbeelding: Boshuis

Boshuis

Rave-vibes in Patronaat!
Dit evenement is 18+
za 19 mrt 2022
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 05:00
Vorig evenement

Een nieuwe movement is geboren! Boshuis, begonnen als illegale rave in het bos of zelfs in de duinen verlaat inmiddels de koudere buitentemperaturen en gaat weer de club in!

Boshuis staat erom bekend niet schuw te zijn voor uitstapjes naar obscure techno, rollende minimal of pompende house, het liefst vanaf plaat afgespeeld. Boshuis-DJs zijn echte platenhoarders, van jaren 90’s records tot verse releases die nog warm van  de pers komen. Liefhebbers, opgelet dus. Residents en Boshuis-initiators Embraer en Silvester Gelderblom nemen het voortouw met hun sets die bol staan van de pompende energie!

Je hebt hem al veelvuldig kunnen zien bij Thuishaven, PIV of aan de andere kant van het kanaal; Julian Anthony! Zijn plaat “Raspberry Flurry” die uitgekomen is op het Engelse Beeyou Records heeft de weg geplaveid voor deze immer vrolijke DJ. Inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse DJ landschap, want Julian Anthony duikt inmiddels op in zo’n beetje elke club in het land. Ook in buitenland gaat hij niet meer onopgemerkt met veel shows in de UK en een aanstaande Zuid-Amerika tour. Zijn sets bulken van de 90’s house, techno en breakbeat, maar met immer een vrolijk randje. Gegarandeerd gezellig dus!

Je bent welkom! Bij dit concert verwachten we minder dan 500 bezoekers. Bij de deur vragen we niet meer om een coronatoegangsbewijs. Binnen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden en geen mondkapje te dragen. Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden – was regelmatig je handen, blijf thuis als je klachten hebt, en als je twijfelt over je klachten, doe dan thuis een zelftest.


Bezoek de website

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →