Grote evenementafbeelding: Boshuis: Josh Baker & Pelle

Boshuis: Josh Baker & Pelle

House van de bovenste plank!
Dit evenement is 18+
za 12 nov 2022
Stage 2
€ 17,50
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 05:00
Vorig evenement

Een nieuwe movement is geboren! Boshuis, begonnen als illegale rave in het bos of zelfs in de duinen verlaat inmiddels de koudere buitentemperaturen en gaat weer de club in!

Boshuis staat erom bekend niet schuw te zijn voor uitstapjes naar obscure techno, rollende minimal of pompende house, het liefst vanaf plaat afgespeeld. Boshuis-DJs zijn echte platenhoarders, van jaren 90’s records tot verse releases die nog warm van  de pers komen. Liefhebbers, opgelet dus. Residents en Boshuis-initiators Embraer en Silvester Gelderblom nemen het voortouw met hun sets die bol staan van de pompende energie!

De afgelopen weken is Boshuis druk bezig geweest met het zoeken naar een line-up die BOS|HUIS omarmt en waar het voor staat: op een unieke manier nieuwe grooves naar Nederland halen, en die hebben ze gevonden ook! Uit de UK komt de Manchester-based Jopsh Baker, wiens echte house-slammende grooves de Britse scene domineren op dit moment. Hij heeft een eigen festival genaamd Hide & Seek, een platform voor producers die nog wat les nodig hebben en tourt elk weekend nog even rustig door Europa met de nodige muzikale output onder z’n arm. De man brengt EP’s uit die als warme broodjes over de balie gaan bij menig grote discjockey.

Maar Josh zal zijn magie niet alleen toveren. Hij zal samen met de gerespecteerde selector en vriend van BOS|HUIS Pelle b2b draaien! Ze hebben een paar maanden geleden een geweldige EP uitgebracht en dit wordt hun allereerste officiële b2b ooit! Een match made in heaven?


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →