Grote evenementafbeelding: Borokov Borokov + De Witte Kunst + Burger Service • Slachthuis

Borokov Borokov + De Witte Kunst + Burger Service • Slachthuis

Eigenlijk had Borokov Borokov allemaal nooit uitgebracht mogen worden!
za 30 apr 2022
Slachthuis
Deuren: 18:00
Start: 19:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Borokov Borokov is een knotsgek Antwerps viertal dat zichzelf ooit vernoemd heeft naar ‘de enige cocktail die ze destijds konden betalen’. De band bracht in het heetst van de lockdown niet één maar twee albums uit met ‘Enkel Duetten’ en ‘Wachtmuziek’, en baarde afgelopen jaar een hele reeks onnavolgbare singles, met als ultiem hoogtepunt de synthpartij van ‘De Grauwe Panther’.  Eigenlijk had het allemaal nooit uitgebracht mogen worden!

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: De Witte Kunst

Support

De Witte Kunst

De Witte Kunst is een Nederlandse muziekgroep, bestaande uit multi-instrumentalist Lyckle de Jong en schrijver/zanger Koen van Bommel. Hun liedjes gaan over dromen van een betere wereld, de angst om aangeraakt te worden en hoe je nou eigenlijk een plekje voor jezelf kunt creëren in deze chaotische wereld. Het resultaat is een manifest dat eerder vragen oproept dan ze beantwoordt, en het is goed mogelijk dat de luisteraar in een staat van verwarring terechtkomt. Waarvan akte!

Support

DJ Trish Trash

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →