Grote evenementafbeelding: BORIS + Pupil Slicer

BORIS + Pupil Slicer

Meest heavy rockband uit Japan slaat handen ineen met Britse wervelwind
do 11 Mei 2023
Stage 1
€ 25,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Het Japanse BORIS komt na vijf jaar weer terug naar Patronaat. Het powertrio is in hun 30-jarige carrière uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende, heavy en innovatieve bands in de heavy muziek met albums “W”, “Heavy Rocks” en “Fade” als meest recente wapenfeiten.

Vernoemd naar een song van Melvins, is de eigenzinnige groep opgericht in 1992. Twintig albums verder staat de groep bekend om een geluid als twee tektonische platen die over elkaar schuiven. Maar in deze lagen van distortion en drones wordt een subtiliteit verwerkt waar je als luisteraar iedere keer weer door verrast wordt.

Op het nieuwe album ‘Heavy Rocks’, het derde deel uit de gelijknamige serie, kanaliseert de groep wederom klassieke proto-metalgeluiden uit de 70s tot geheel iets nieuws. Een plaat die zowel het 30-jarige bestaan als de continue evolutie van hun muziek viert. Bereid je voor om weggeblazen te worden tijdens een avond lang riffs, drones en feedback!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Pupil Slicer

Support

Pupil Slicer

Met een geluid dat ergens hangt tussen The Dillinger Escape Plan, Nails en postrock, is Pupil Slicer sinds de release van debuut 'Mirrors' de nieuwe hype in de extreme metalscene. Sindsdien hebben ze twee singles uitgebracht, 'Collective Unconscious' en 'Thermal Runaway', de laatste met The Armed's Cara Drolshagen als gastvocalist. Wij kunnen niet wachten op de volledige plaat!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

In 2018 stond BORIS samen met Amenra in Patronaat
De band is vernoemd naar een gelijknamig nummer op het Melvins-album Bullhead.
BORIS heeft al meer dan 40 studioalbums uitgebracht.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →