Grote evenementafbeelding: Boring Festival: Day One

Boring Festival: Day One

Muziek, kunst, theater & nachtcultuur festival
za 27 jan 2024
Stage 1
Deuren: 00:00
Start: 00:00
Vorig evenement

Boring Festival keert terug naar de binnenstad van Haarlem. Opnieuw vult de stad zich met muziek, kunst, theater en nachtcultuur. Al deze verschillende disciplines zijn door de hele stad op unieke locaties te ervaren.

Denk aan: uitdagend theater in een historisch museum, artistieke raves op onverwachte plekken, moderne dans van de meest getalenteerde jonge makers en edgy muzikale acts met inhoud. Van begin avond tot diep in de nacht. Eén ticket biedt onze bezoekers toegang tot alle locaties en feestjes met vrije in-en-uitloop. Jij kiest dus wat je waar wilt zien. De verschillende locaties van het Festival liggen op maximaal tien minuten lopen van elkaar af.

Boring vindt plaats op 26 en 27 januari 2024.

LET OP: Boring Festival vindt plaats op verschillende locaties in Haarlem. Patronaat verzorgt als één van de locaties het nachtprogramma.

Meer informatie over Boring vind je op boringfestival.nl

Boring heeft als prioriteit om een veiligere plek te creëren in het uitgaansleven en de culturele sector. De organisatie is zich bewust van het gebrek aan dit soort plekken in de wereld (en Haarlem) voor vrouwen, BIPOC en voor trans en queer personen. Bij Boring is geen ruimte voor seksisme, racisme, validisme en queer- of transfobie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Festivalnieuws

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →