Grote evenementafbeelding: Boring Festival 2023

Boring Festival 2023

Haarlems nieuwste, bruisende festival vol kunst, muziek, theater en nachtleven
za 21 jan 2023
Stage 1
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

20 en 21 januari 2022 is de binnenstad van Haarlem het decor voor Boring. Een nieuw festival dat de binnenstad gaat openbreken met een levendige mix van muziek, kunst, theater, community en nachtleven.

Het programma is overal en interdisciplinair; de bezoeker ziet hiphop in een historisch museum, beleeft video installaties op onverwachte plekken en ervaart moderne dans van de meest getalenteerde jonge makers. Alles is vrij van in-en-uitloop en de afters duren tot zonsopgang. Dus je kan volledig je eigen weg gaan.

De binnenstad van Haarlem is het perfecte festivalterrein. Alle acht locaties zijn maximaal tien minuten lopen van elkaar. De bezoeker komt met diens Boring-festivalbandje overal binnen. Overnachten kan ook; Boring heeft met de leukste hotels van Haarlem een mooie combi deal gemaakt. Tientallen restaurants in de stad hebben dit weekend een Boring-gerecht op hun menu staan (vega en van lokale producten).

Boring heeft als nummer één prioriteit om een safe space te zijn voor alle mensen. De organisatie is zich bewust van het gebrek aan dit soort plekken in de wereld (en Haarlem) voor vrouwen, BIPOC en voor trans en queer personen. Bij Boring is geen ruimte voor seksisme, racisme, queer- of transfobie.

Boring is non-profit en zero waste. Twee vrienden kunnen samen voor 52 euro een heel weekend gaan. Er zijn ook solo en dagtickets beschikbaar.

Tijdschema
Bekijk het volledige tijdschema van Boring Festival hier!


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Festivalnieuws

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →