Blonde Redhead + support

Noise rock met elementen van dreampop en shoegaze
do 22 aug 2024
Stage 1
€ 27,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Blonde Redhead heeft zich ontwikkeld van noise rock-invloeden naar een complexer geluid dat elementen van dream pop, shoegaze en andere genres omvat, zoals te horen op albums als Misery is a Butterfly en 23. Blonde Redhead wordt vaak in één adem genoemd met invloedrijke groepen als Pixies en Sonic Youth, niet alleen vanwege hun muzikale vernuft maar ook door hun samenwerkingen met artiesten en bands over de hele wereld. Hun bijdrage aan de popcultuur is eveneens significant, met bijvoorbeeld het nummer “For the Damaged Coda” dat een iconische status verwierf door de serie “Rick & Morty”. Zien we jou bij hun show in Patronaat op donderdag 22 augustus?

De ethos van Blonde Redhead kenmerkt zich door een constante evolutie en de wil om hun muzikale grenzen te verleggen. Dit blijkt niet alleen uit hun gevarieerde discografie maar ook uit hun nieuwste muziekprojecten. Zo toont hun onlangs uitgebrachte tiende album, Sit Down for Dinner, wederom hun vermogen om te vernieuwen en te verrassen.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →