Grote evenementafbeelding: BLØF

BLØF

Zeeuwse hitmachine die geen introductie meer nodig heeft
do 18 Mei 2023
Stage 1
€ 50,50
Deuren: 19:30
Start: 20:30
Vorig evenement

Dit evenement is uitverkocht. Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Wanneer je als band het podium niet op kunt door een pandemie, kun je of bij de pakken neerzitten of de studio induiken. Dat laatste deden de Zeeuwen van BLØF. In verschillende studio’s in Nederland en Duitsland werkten ze aan wat in eerste instantie een viertal EP’s moest worden maar wat uitgroeide tot het nieuwe album ‘Polaroid’.

Het zijn liedjes geworden over liefde, verlies, rouw maar ook over een hernieuwd vertrouwen in de toekomst, nieuwe energie en het verlangen om te gaan doen waar de band goed in is: optreden en muziek maken. Dat ze daar goed in zijn, liet BLØF al eerder zien in Patronaat maar dit optreden is het eerste in Haarlem na het vieren van hun 30-jarig jubileum vorig jaar. Het wordt ongetwijfeld een avond waarbij alle hits voorbij zullen komen, maar ook enkele pareltjes van hun laatste werk.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… BLØF in hun begintijd alleen cover speelde?
… ze samen met Counting Crows een nummer 1-hit scoorden met ‘Holiday In Spain’?
… BLØF naast hun hit Zoutelande met Geike Arnaart ook duetten met Sarah Bettens van K’s Choice en Ilse DeLange heeft opgenomen?
… de band sinds 2006 hun eigen festival Concert At Sea organiseert op de Zeeuwse Brouwersdam?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →