Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Blaudzun

Verplaatst: Blaudzun

Dit evenement wordt verplaatst naar donderdag 6 oktober 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
zo 20 feb 2022
Stage 1
€ 26,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar donderdag 6 oktober 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op 6 oktober 2021!

De Nederlandse indie artiest Blaudzun is in iets meer dan tien jaar uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde singer-songwriters die ons land rijk is. Begin 2022 verschijnt zijn langverwachte nieuwe album ‘Lonely City Exit Wounds’ met singles ‘Real Hero’ en ‘Running to Meet the Sundown’ als eerste fijne voorproefjes.

Het laat horen dat het album start waar Blaudzun gebleven is: groots en filmische songs die het kader schetsen voor een nieuwe tijd. Met een artiestennaam afgeleid van een relatief onbekende Deense wielrenner, gaat Johannes Sigmond in 2006 naar een aantal jaren in diverse bands actief te zijn geweest. Blaudzun beleeft zijn grote doorbraak met het derde album ‘Heavy Flowers’ en begeleidende hitsingle ‘Elephants’. Daarna gaat het hard met de Utrechtse artiest met het unieke stemgeluid. De daaropvolgende platen ‘Promises of No Man’s Land’, ‘Jupiter – Part I’, ‘Jupiter – Part II’ en ‘_UP_’ dragen alleen maar verder bij aan zijn status als songwriter. Dat gaat ‘Lonely City Exit Wounds’ alleen maar bevorderen!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Blaudzun leent zijn naam van een relatief onbekende Deense wielrenner: Verner Blaudzun.
Blaudzun groeide op in de Pinkstergemeente, waar hij al vroeg muziek leerde maken.
Blaudzun was van '97 tot '03 achtergrondzanger in de band Beam.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →