Blanko + Lorem Ipsum

MORE music by BLANKO
do 25 jan 2024
Stage 3
€ 15,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Blanko staat te trappelen om zijn gloednieuwe muziek te laten horen en Patronaat te veroveren met zijn tweede album, ‘MORE music by BLANKO’, dat in oktober het licht zal zien. Zijn nummers barsten van energie, zijn dansbaar en krachtig, en live monden ze altijd uit in een waar feest, zoals hij in 2022 keer op keer bewees tijdens zijn support acts voor ‘The Dirty Daddies’, zijn indrukwekkende optredens tijdens de Popronde en zijn eigen clubtournee, ‘The Lift Off’.

Na een succesvolle loopbaan als sessiemuzikant en als getalenteerde gitarist/songwriter voor gerenommeerde acts zoals 3JS besloot Blanko zijn eigen visie voorop te zetten. Met een onverzadigbare honger om zijn levenslange visie op muziek, teksten en performances te belichamen, verzamelde hij zijn vertrouwde live-band aan zijn zijde. Verwacht een betoverende symfonie van verleidelijke baslijnen, exploderende gitaren, wervelende synthesizers, doordachte teksten en een onvergetelijke live-ervaring.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Lorem Ipsum

Support

Lorem Ipsum

De opzwepende 'MORE music by BLANKO'-tour wordt naar een hoger niveau getild met de meeslepende supportact van 'Lorem Ipsum', die onder andere door KINK enorm gesteund wordt. Miche, de zangeres van de band, is te horen op Blanko's single ‘Give what you got to give’. Dit nummer zal live ook zeker voorbij komen!

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →