Uitgesteld: Blanko & Friends • Stop Making Sense

Nederlandse muzikanten doen David Byrne's Talking Heads
zo 22 okt 2023
Stage 2
€ 29,50
Deuren: 20:00
Start: 21:00
Vorig evenement

Update zaterdag 21 oktober 2023: Helaas wordt het concert van Blanko & Friends • Stop Making Sense wegens ziekte uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor een nieuwe datum, kaartkopers hebben bericht gekregen en we hopen zo snel mogelijk een nieuwe datum te vinden.

Blanko kruipt samen met maar liefst 10 andere muzikanten in de huid van de Talking Heads! Het is dit jaar namelijk veertig jaar geleden dat de beste concertfilm ooit werd opgenomen die helemaal in het teken stond van het Talking Heads-concert in het Pantage Theater in Hollywood. Op zondag 22 oktober kun je het herbeleven wanneer de ex-3J in de huid kruipt van David Byrne.

De film werd destijds geregisseerd door Jonathan Demme (bekend van o.a. ‘The Silence Of The Lambs’ en ‘Philadelphia’) en hij wist de sfeer van dit bijzondere concert goed vast te leggen. Bij elk nummer komen er meer bandleden on stage, bouwt een technisch team het podium verder uit en worden op de achtergrond woorden, foto’s en kindertekeningen geprojecteerd. Blanko gaat ongetwijfeld net zo’n bijzondere avond neerzetten en natuurlijk komen ook songs als ‘Burning Down The House’, ‘Psycho Killer’ en ‘Take Me To The River’ ook voorbij!


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Blanko tot 2019 bij de 3J’s speelde maar zich liever wilde concentreren op het maken van zijn eigen muziek?
… Blanko bij de 3J’s meespeelde onder de naam Jan de Witte en dat dat weer een pseudoniem is van Jan Schilder?
… hij ook met vrienden in de band Blue Velvet heeft gespeeld?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →