Blanko & Friends • Stop Making Sense

Nederlandse muzikanten doen David Byrne's Talking Heads
wo 20 dec 2023
Stage 2
€ 29,50
Deuren: 20:00
Start: 21:00
Vorig evenement

LET OP: Dit is de nieuwe datum voor het concert dat eerder zou plaatsvinden op zondag 22 oktober. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Blanko kruipt samen met maar liefst 10 andere muzikanten in de huid van de Talking Heads! Het is dit jaar namelijk veertig jaar geleden dat de beste concertfilm ooit werd opgenomen die helemaal in het teken stond van het Talking Heads-concert in het Pantage Theater in Hollywood. Op zondag 22 oktober kun je het herbeleven wanneer de ex-3J in de huid kruipt van David Byrne.

De film werd destijds geregisseerd door Jonathan Demme (bekend van o.a. ‘The Silence Of The Lambs’ en ‘Philadelphia’) en hij wist de sfeer van dit bijzondere concert goed vast te leggen. Bij elk nummer komen er meer bandleden on stage, bouwt een technisch team het podium verder uit en worden op de achtergrond woorden, foto’s en kindertekeningen geprojecteerd. Blanko gaat ongetwijfeld net zo’n bijzondere avond neerzetten en natuurlijk komen ook songs als ‘Burning Down The House’, ‘Psycho Killer’ en ‘Take Me To The River’ ook voorbij!


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →