Grote evenementafbeelding: Birdy • Caprera

Birdy • Caprera

Skinny Love-zangeres komt met nieuwe, volwassener sound naar Bloemendaal
vr 12 jul 2024
Caprera
€ 43,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

In 2011 was daar ineens Birdy die met een cover van Bon Iver’s Skinny Love een monsterhit scoorde over de hele wereld. Nu is de zangeres terug met een nieuw album, Portraits en komt ze op vrijdag 12 juli naar Openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Op pas 27-jarige leeftijd heeft Birdy drie top 5 albums, 8 miljoen verkochte albums wereldwijd, een BRIT- en Grammy-nominatie en verschillende soundtracks voor Netflix en Amazon op haar naam staan. Onlangs verscheen ook het nieuwe werk Portraits, haar meest zelfbewuste album tot nu toe. Birdy ontdekt hierop een nieuwe wereld en zelfs haar ware stem met een vleugje eighties. Bereid je voor op een betoverende avond die samen door Openluchttheater Caprera en Patronaat wordt gepresenteerd.

Extra informatie
Dit concert vindt plaats in Openluchttheater Caprera en heeft vrije plaatskeuze. Adres: Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal. Je ontvangt enkele dagen voor het concert een servicemail met daarin alle belangrijke informatie over je bezoek.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Bluai

Support

Bluai

BLUAI is een girlband uit Antwerpen. Ooit begonnen als het slaapkamerproject van Catherine Smet, een van de vier leden, is het inmiddels uitgegroeid tot een volledige band met een mix van stijlen en achtergronden. BLUAI heeft in België al meerdere awards binnengesleept en zijn nu klaar om ook de rest van de wereld te veroveren.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... Birdy's echte naam Jasmine Lucilla Elizabeth Jennifer van den Bogaerde is?
... ze haar Nederlandse achternaam te danken heeft aan de Nederlandse roots van haar vader?
... ze op haar 12e al de talentenjacht Open Mic UK won met een eigen nummer?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →