Bike Thiefs + The Irrational Library

Post-punkers dat klinkt als Parquet Courts en Charles Bukowski.
wo 1 jun 2022
Stage 3
€ 13,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Bike Thiefs is een post-punk trio dat klinkt als een gezellig gesprek tussen Parquet Courts en Charles Bukowski. Zoals je kan verwachten van deze drie millennial audiofielen nemen ze razendsnel muziekstijlen in zich op.

Bassist Kris Pandeirada sneed zijn tanden door het produceren van hiphopbeats in zijn kelder. Gitarist en zanger Marko Woloshyn verschanst zich in zijn kamer en wringt de inkt uit de bladmuziek van Leonard Cohen. En drummer Andrew Fasken dompelde zich onder in de wereld van punkrock uit de jaren 2000, terwijl hij shows boekte en in een handvol hardcore bands speelde.

Over de jaren verfijnde Bike Thiefs hun cocktail van stijlen en inmiddels resulteert dat in pakkende post-punk athems die je niet loslaten. Na ze bij Stomp Records tekende in 2020 releasden ze hun debuutalbum ‘Leaking’.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Afbeelding voor support act: The Irrational Library

Support

The Irrational Library

The Irrational Library is een Haarlemse rockband met stevige wortels in de regionale en internationale counter-cultuur. De Nederlands-Amerikaanse band produceert een rauwe, vuile groove die sterk is beïnvloed door iconen uit de beat-, provo- en punkcultuur. Voortstuwende ritmes en rijm met sociaal-politiek geëngageerde spoken word-poëzie.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Bike Thiefs komen uit Toronto, Canada.
Bike Thiefs speelde o.a. al met Wavves en The Dirty Nil.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →