BENR + Jasper

Beste vrienden die Nederlandstalige eigen songs én hertalingen maken
vr 24 nov 2023
Stage 2
€ 21,50
Deuren: 19:00
Vorig evenement

Vorig jaar stonden ze al in een uitverkocht Patronaat en nu komen ze terug! Je kent Bart Maessen en Robin Zomer oftewel BENR misschien wel van Qmusic waar het duo om de week een Engelstalig nummer uit de Top 40 hertaalt naar een ‘nieuw’ Nederlands nummer. Hun covers worden niet alleen miljoenen keren bekeken, maar hebben ook al samenwerkingen met internationale artiesten zoals Benson Boone, Alec Benjamin en Gayle opgeleverd.

Daarnaast scoort BENR ook goed met hun eigen nummers. Zo heeft single ‘Beetje Gek’ inmiddels meer dan 2,6 miljoen streams op Spotify, brachten ze hun eerste EP ‘Bart & Robin’ uit en verscheen onlangs nieuwe single ‘Boeie’. We kunnen niet wachten om het duo opnieuw in Haarlem te verwelkomen!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Jasper

Support

Jasper

Jasper begon al vroeg met muziek maken. Op zijn 14e leerde hij gitaar spelen en begon hij samen met zijn vrienden een indie-rock bandje. Na amper 3 akkoorden geleerd te hebben, wisten ze toch al liedjes te schrijven en hiermee op te treden. Zo stond hij met zijn band op zijn 17e al in een uitverkocht Paradiso, deden ze de voorprogramma’s van acts als Razorlight en Miles Kane, en speelden ze op het Reeperbahn Festival in Hamburg tussen acts als Bon Iver en Foals. Ook na de middelbare school bleef hij doorgaan met muziek. Zo vormde hij o.a. in 2015 met zijn Streetlab vriend Daan Boom en drie andere vrienden de Tante Joke Karaoke Band. Dit liep al gauw uit de hand met zo’n 50 shows per jaar en eigen clubavonden iedere maand in veel popzalen in Nederland. Nu is het tijd voor zijn solomuziek. In de zomer van 2023 kwam hij in contact met producer Donda Nisha met wie hij de studio in dook. Het eerste nummer was ‘Amsterdamse Meisjes’ en het was gelijk raak. Onlangs heeft hij een serie voor NPO 3 gemaakt waarin hij op zoek gaat naar zijn eigen band. Die is nu gevormd dus is het tijd om live op te gaan treden met zijn muziek.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Bart en Robin elkaar kennen van de middelbare school en sindsdien beste vrienden zijn?
… het tweetal vroeger in de groep Zomaer zat met Thomas Cox? Ze deden nog mee aan Holland’s Got Talent.
… de twee mochten optreden bij de uitverkochte shows van The Script in Ziggo Dome maar deze door corona werden verplaatst?
… hun eerste hertaling een mash-up van Billie Eilish was?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →