Grote evenementafbeelding: BENR + MITS

BENR + MITS

Beste vrienden die Nederlandstalige eigen songs én hertalingen maken
vr 9 dec 2022
Stage 2
€ 18,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Je kent Bart Maessen en Robin Zomer oftewel BENR misschien wel van Qmusic waar het duo om de week een Engelstalig nummer uit de Top 40 hertaalt naar een ‘nieuw’ Nederlands nummer. Hun covers worden niet alleen miljoen keren bekeken, maar hebben ook al samenwerkingen met internationale artiesten zoals Benson Boone, Alec Benjamin en Gayle opgeleverd.

Daarnaast scoort BENR ook goed met hun eigen nummers. Zo waren singles ‘Hart van Steen’, ‘Hier Voor Mezelf’ en ‘Beetje Gek’ waren ‘Hit van 100’ op Radio 100%NL en overleefde die laatste 10 rondes Repeat of Niet op QMusic. Afgelopen voorjaar verkochten ze al een clubtour uit, nu gaan ze weer op tour en komen ze ook naar Haarlem met hun live-band!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Mits

Support

Mits

Mits Mitchell is naast zanger, songwriter en artiest bovenal vrijdenker. Dat past ook wel bij zijn geboorteplaats: Amsterdam. Met zijn muziek wilt hij graag mensen bewust maken van de levensloop & cruciale momenten in het leven. Hij inspireert, motiveert en helpt graag iemand verder door middel van zijn teksten.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Bart en Robin elkaar kennen van de middelbare school en sindsdien beste vrienden zijn?
… het tweetal vroeger in de groep Zomaer zat met Thomas Cox? Ze deden nog mee aan Holland’s Got Talent.
… de twee mochten optreden bij de uitverkochte shows van The Script in Ziggo Dome maar deze door corona werden verplaatst?
… hun eerste hertaling een mash-up van Billie Eilish was?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →