Grote evenementafbeelding: Ben L’Oncle Soul • Philharmonie

Ben L’Oncle Soul • Philharmonie

Vergeet 'Uncle Soul'; Ben overstijgt alle genres!
do 2 feb 2023
Philharmonie
€ 25,50
Deuren: 19:30
Start: 21:00
Vorig evenement

Philharmonie & Patronaat presenteren Ben L’Oncle Soul op donderdag 2 februari in Philharmonie Haarlem; een avond bomvol genre-overstijgende muzikaliteit die altijd zijn wortels in jazz en hiphop respecteert.

Tien jaar geleden bracht Ben L’Oncle Soul zijn allereerste album uit, met daarop zijn jazzy cover van The White Stripes’ ‘Seven Nation Army’. De bescheiden hit zette Ben’s buitengewone stem en soulvol charisma direct op de kaart en sindsdien is de Fransman met name in eigen land een gigantische ster geworden. Inmiddels heeft hij alter ego ‘L’Oncle Soul’ (Uncle Soul) achter zich gelaten; tegenwoordig gaat hij door het muzikale leven als ‘gewoon Ben’, zonder ook maar iets aan kwaliteit te hebben ingeleverd. Beter nog; zijn naams- en bijkomende koerswijziging hebben zijn muziek enkel rijker gemaakt.

Ben versmelt R&B met hiphop, jazz met pop, soul met reggae, en is er zeker niet vies van om nieuwe kruisbestuivingen te vinden. Zijn laatste album ‘Addicted to You’ laat horen hoe zijn vroegere idolen zoals Method Man, Lauryn Hill, Robert Glasper en Aaliyah hem nog immer inspireren. Wat ons betreft kan Ben nú al meedingen naar ‘Beste Concert van ’23’, kom dat dus vooral zien en beleven!

Extra informatie
Het optreden van Ben L’Oncle Soul vindt plaats in Philharmonie Haarlem, waarbij er vrije staanplaatsen worden gehanteerd. Bezoekers ontvangen twee dagen voor het concert een mail met daarin alle relevante en praktische informatie voor het concert.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... Ben afkomstig uit Tours, Frankrijk?
... hij zijn zangcarrière begon in gospelgroep Fitiavana?
... zijn eerste studioalbum uitgebracht werd door het gerenommeerde Motown Records?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →