Grote evenementafbeelding: Beast In Black + Firewind

Beast In Black + Firewind

Powermetal beesten met een vleugje Italo disco, Eurobeat en symfonische elementen
do 16 feb 2023
Stage 1
€ 28,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Goed nieuws voor iedereen die al tickets had gekocht voor Beast In Black in 013, Tilburg: de kaarten voor de shows op 27 november 2021 én 6 maart 2022 zijn ook geldig voor het optreden dat de band geeft op 16 februari 2023 in Patronaat Haarlem.

Wat doe je als je uit een band wordt gegooid nadat je net een show met hen hebt gespeeld? Dan begin je simpelweg een nieuwe band als je de Fin Anton Kabanen bent. Beast In Black bracht in 2017 hun debuutalbum ‘Berserker’ uit en bewees meteen een powermetal-band te zijn waarmee rekening gehouden moet worden.

Inmiddels heeft de Fins-Grieks-Hongaarse band ook albums ‘From Hell with Love’ en ‘Dark Connection’ uit en kunnen ze niet wachten op de muziek van die laatste live te laten horen. Of zoals de band zelf zegt: “After many postponed tours and hope for better times, we are happy to finally announce a headlining European tour to present our new album ‘Dark Connection’. As we promised, all tickets purchased for the postponed dates are valid for the new dates too. Come join the beasts for some pure fun and joy as we slay over Europe!”

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Firewind

Support

Firewind

Firewind is de Griekse power metalband rond gitarist Gus G., bekend van zijn tijd in bands als Arch Enemy en Ozzy Osbourne. De fantastische riffs, hooks en solo's door de begaafde handen van gitarist Gus terzijde, zijn de geweldige zanglijnen - een integraal onderdeel van elke Firewind song- die de aandacht trekken. Wat dat betreft is er niets veranderd aan hun nieuwste album, simpelweg getiteld 'Firewind'.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… de naam van de band geïnspireerd is door de Japanse manga en anime-serie ‘Berserk’?
… het nieuwe album ‘Dark Connection’ links heeft met ‘Blade Runner’ en ‘Battle Angel Alita’?
… de band geïnspireerd is door Judas Priest, Manowar, W.A.S.P., Accept en Black Sabbath?
… Anton Kabanen eerst onderdeel was van de band Battle Beast?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →