Bear’s Den • Caprera

Londens duo met prachtige luisterliedjes
di 27 jun 2023
Caprera
€ 41,50
Deuren: 19:00
Start: 20:30
Vorig evenement

De afgelopen tien jaar heeft Bear’s Den over de hele wereld een toegewijde fanschare weten op te bouwen en daarom zijn Openluchttheater Caprera en Patronaat trots om deze zomer een concert van de Londense band te mogen presenteren. Met maar liefst vier succesvolle albums op zak en nieuwe muziek op komst wordt het een avond vol met de prachtige anthem-achtige luisterliedjes van het Britse duo.

Sinds hun doorbraak heeft Bear’s Den overal ter wereld op het podium gestaan van grote popzalen en festivals. Zo mochten we de band in Nederland al verwelkomen in Paradiso, AFAS Live en Lowlands. Hun debuut ‘Islands’ leverde de Britten een Ivor Novello Award-nominatie voor Best Song Musically and Lyrically op, terwijl ze ook samen met Ben Howard, Nathaniel Rateliff en The Staves te zien zijn in de award-winnende documentaire ‘Austin To Boston’.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Matthew And The Atlas

Support

Matthew And The Atlas

De Britse songwriter Matthew Hegarty verzorgt onder de naam Matthew And The Atlas in het prachtige openluchttheater Caprera het voorprogramma van Bear’s Den. De muzikant maakt al jaren prachtige indiefolk met uitstapjes naar elektronica en alternatieve rock. Onlangs verscheen zijn nieuwe single ‘Nineteen’, een voorproefje van het in oktober te verschijnen album ‘The Place We Live’.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… de groep bestaat uit Andrew Davie en Kevin Jones?
.. ze tijdens hun tours worden ondersteund door de Nederlandse muzikant Christof van der Ven?
… Bear’s Den in het verleden tourde met Mumford & Sons, Daughter en Matt Corby?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →