Grote evenementafbeelding: Beacon (US) + support

Beacon (US) + support

mooie elektronische melodieën met een donker randje
di 15 nov 2022
Stage 2
€ 18,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Beacon, bestaande uit Thomas Mullarney en Jacob Gossett, leerde elkaar kennen aan de New Yorkse universiteit Pratt Institute. Sindsdien heeft het duo al drie albums uitgebracht, en verschijnt hun volgende wapenfeit, ‘Along The Lethe’, in september van dit jaar.

Ongetwijfeld dat de band tijdens hun show in Haarlem nummers speelt van hun nu nog te verschijnen langspeelplaat, dat tijdens de pandemie werd geschreven. “Creatief gezien was het achteraf een magische tijd. Het was misschien wel het enige positieve van alles wat er aan de hand was. Ik liet me niet tegenhouden door het vinden van de perfecte synth patch of kick, maar ik was in het moment en kon me overal door laten inspireren”, aldus Jacob. Thomas vult aan: ‘Voor mij persoonlijk geeft ‘Along The Lethe’ een bijzondere tijd in ons leven weer. Door alles op te schrijven zullen we het nooit vergeten.’’ En laten we er nu maar vast vanuit gaan dat het optreden in Patronaat net zo onvergetelijk wordt!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: De Kraken

Support

De Kraken

De Kraken is het alter ego van Willen van Rij. Ooit begonnen met het draaien aan de knoppen van de versterker van zijn vader, maar nu een rave en house dj die al te horen was op Decibel Outdoor en Toffler. De Kraken brengt een fusion van genres die zitten tussen indiedance en electronic rythm.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

dat Apple hun song ‘Show Me How’ gebruikte tijdens de lancering van de nieuwste MacBook Pro in november 2020?
het tweetal niet bezig was met muziek bij Pratt Institute, maar beeldhouwkunst en schilderkunst studeerden?
Beacon eerder tourde met Gold Panda, Oneohtrix Point Never en Tycho?
het tweetal ook muziek maakte voor modemerk Balenciaga?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →