Bazart + Guusje

Antwerpse indiepop band zet Haarlem op z'n kop!
vr 15 apr 2022
Stage 1
€ 26,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

De Antwerpse indiepop band komt naar Haarlem! In 2014 brak het trio door met ‘Goud’. Het debuutalbum ‘Echo’ kwam in 2016 naar buiten en sindsdien is Bazart hier om te blijven.

In de lente van 2021 was daar hun derde langspeler ‘Onderweg’. Het gelijknamige nummer ‘Onderweg’ heeft inmiddels een gastbijdrage van Nederlandse trots S10. Die werd bekroond als 3FM mega hit, TopSong op Radio2 en staat inmiddels ook met een notering in de Nederlandse Top40. Live zorgt Bazart ongetwijfeld voor een dansbare en energieke show!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Guusje

Support

Guusje

Nadat liedjesschrijver Guus Mulder per ongeluk een demo inzong die hij eigenlijk voor iemand anders geschreven had, volgde een zoektocht die resulteerde in de eerste muziek van ‘Guusje’. De 26-jarige artiest uit Amsterdam laat met zijn innovatieve, Nederlandstalige popmuziek alledaagse taferelen tot de verbeelding spreken. Op zijn debuutalbum, dat nog dit jaar uit moet komen, snijdt Guusje moeiteloos alle kleuren van het liefdesspectrum aan: van de eerste vlinders tot aan een pijnlijk einde van een relatie.

Met liedjes als ‘Regen Kijken’ en ‘Balkon’ wist hij inmiddels menig Spotify playlist (en hart) te veroveren, en is Guusje een artiest die je de komende tijd in de gaten wil houden.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Bazart in 2016 ook een show speelde in Patronaat?
Doorbraaksingle Goud stond 45 weken in de top 10 van de Vlaamse Ultratop 50, een record!
Single 'Onder Ons' werd samen met Eefje de Visser gemaakt.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →