Barrelhouse

50 jaar - geen zaal te klein – geen festival te groot
za 17 feb 2024
PHIL
€ 25,50
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Wat ooit begon als een jamsessie tijdens een zondagmiddag in Alkmaar is inmiddels uitgegroeid tot een band met een enorme live reputatie. Barrelhouse heeft de afgelopen 50 jaar 12 albums en een dvd opgenomen en ontving twee Edisons. Nu gaat de band nog één keer op tour en daarbij doen ze ook PHIL Haarlem aan met een show die Patronaat en PHIL samen presenteren.

Voor het 50-jarig bestaan blijft het motto ongewijzigd: enthousiasme en opwinding alsof het een eerste optreden is. Dit altijd met de prachtige krachtige en warme stem van Tineke, met een achteloze technische beheersing van John en Guus, fel hamerend, stuwend piano werk van Han, en het zowel krachtige en opzwepende, als subtiele ritme van Bob en Jan Willem. Dus: geen zaal te klein, geen festival te groot.

LET OP: Deze show vindt niet plaats in Patronaat, maar in PHIL Haarlem. Adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem. Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op https://www.philhaarlem.nl/.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Tineke Schoemaker in 2012 werd uitgeroepen tot Beste Blueszangeres van Nederland’?
… Barrelhouse in is opgenomen in de ‘Dutch Blues Hall Of Fame’?
… de band in de jaren tachtig even uit elkaar ging en 1993 weer samen ging spelen?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →