Grote evenementafbeelding: Balthazar + Kids With Buns • Woodstock69

Balthazar + Kids With Buns • Woodstock69

Groovende indierock van de beste Belgische band van het moment
do 14 jul 2022
Woodstock 69
€ 33,00
Deuren: 17:00
Start: 19:30
Kaarten nu on sale!
Vorig evenement

Patronaat & Woodstock69 presenteren: Balthazar on the beach!

Patronaat gaat deze zomer weer naar het strand! De tweede show in Woodstock69 is bekend: we zijn trots om eindelijk de komst van Balthazar naar het strandpodium te bevestigen! Een band die al jaren op de wishlist staat, zal ons op 14 juli 2022 laten genieten van hun pakkende, groovende indierock. De kaartverkoop is direct gestart.

De Belgische band Balthazar weet zich plaat na plaat opnieuw uit te vinden. Nu is daar de langverwachte plaat Sand (2021) waarin ze wederom een nieuwe weg inslaan: soulvolle retropop met filmische, spannende falsetzang en instrumentatie. Een Balthazar zoals we ze nog niet kenden, maar de onmiskenbare grooves en ritmes blijven intact. We kunnen niet wachten tot we ook deze nieuwe nummers op het prachtige strand van Bloemendaal aan Zee kunnen horen!

Balthazar is met hun stijlvolle alt-pop al jaren een van de smaakmakers in de indierock van de lage landen. Met elk album lijkt Balthazar zichzelf opnieuw uit te vinden, en zo bestrijkt de band inmiddels het hele spectrum van groovende indierock via poppy tunes tot Serge Gainsbourg-achtige barok. De bandleden hebben inmiddels ook met andere zijprojecten in Haarlem en omstreken gespeeld, echter is dit voor het eerst sinds 2015 (!) dat ze in de oorspronkelijke bezetting van Balthazar hier neerstrijken. En daar zijn we behoorlijk trots op!

Extra informatie
Dit optreden vindt plaats in Woodstock69, Zeeweg 94, Bloemendaal aan Zee. Kijk op de site van Woodstock69 voor meer informatie over de locatie en de bereikbaarheid. Om 17:00 openen de deuren, en zijn er mogelijkheden om een heerlijke maaltijd te bestellen. Informatie over de reserveringen wordt later bekend.

17:00 open deuren
19:30 voorprogramma
20:30 aanvang Balthazar
23:00 verwacht einde
23:00 – 01:00 aftershow

Vanaf 17:00 is Woodstock69 geopend met DJ’s, drankjes, en een snelle hap. Het menu wordt in de week van de show bekend gemaakt. Reserveren is niet mogelijk.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Kids With Buns

Support

Kids With Buns

Kids With Buns is de band van Marie van Uytvank en Amber Piddington. Ze maken intieme, melancholische indiefolk met sfeervolle gitaren en een androgyne stem. Live is het tweetal nog dynamischer dan op hun tracks en dat zorgt voor een intense beleving. De perfecte aanvulling voor mede-Belgen Balthazar.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

In 2015 stond Balthazar voor het laatst in Patronaat.
In 2021 bracht het laatste album Sand uit, gevolgd door Sand Castle Tapes

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →