Grote evenementafbeelding: Bagjuice + Shamba Lion feat. Baba Shamba, MC Jahford & Ray Ranking • Slachthuis

Bagjuice + Shamba Lion feat. Baba Shamba, MC Jahford & Ray Ranking • Slachthuis

za 9 apr 2022
Slachthuis
Deuren: 18:00
Start: 19:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Haarlemse reggaeformatie Bagjuice is een graag geziene gast overal waar ze komen. Het is altijd een spetterend optreden, waarbij de grenzen van reggae & dub opgezocht worden, en deze met verschillende stijlen in een unieke sound worden versmolten. Een authentieke vette dub sound wordt gecreëerd door de live bewerking met analoge reverbs en delays van de muziek.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.

 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Shamba Lion Sound System ft. Baba Shamba, MC Jahford & Ray Ranking

Support

Shamba Lion Sound System ft. Baba Shamba, MC Jahford & Ray Ranking

De crew van Shamba Lion uit Haarlem en Amsterdam hebben allemaal hun eigen rijke achtergrond binnen de Nederlandse en internationale reggaescene. Na verschillende muzikale ontmoetingen door de jaren heen, besloten ze in 2012 hun krachten te bundelen om hun liefde voor authentieke reggaemuziek en kwaliteitsdub te uiten, met de Jamaicaanse en Britse 70's & 80's soundsystem-cultuur als diepgewortelde inspiratie.
Afbeelding voor support act: DJ Robadope Ro

Support

DJ Robadope Ro

Afterparty wordt verzorgd door DJ Robadope beter bekend als Haarlemmer Ro Krom. 'Pleased to meet ya i’m a funky creature!'. Veteraan in de Nederlandse DJ cultuur maar nog even fris als in zijn Gotcha! en Kraak & Smaak jaren bouwt verassende en originele puur dansvloergerichte sets in een breed spectrum aan stijlen zolang het maar schuurt en bounced.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →