Grote evenementafbeelding: Baest + Black Rabbit

Baest + Black Rabbit

Death metal decay
do 7 apr 2022
Stage 2
€ 18,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Deze show vond oorspronkelijk plaats op 8 april 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

BAEST komt terug! Na indruk te hebben gemaakt als support tijdens de Hell Over Europe tour met Entombed AD en Aborted, keert de Deense death metalband terug naar Haarlem voor de eerste headlineshow in Nederland. Inmiddels zijn de jonge honden uitgegroeid tot een van de bekendste metalbands in Denemarken en ze staan nu klaar om de rest van Europa over te nemen.

De band heeft tijdens de lockdown absoluut niet stil gezeten, want ze hebben reeds album #3 gepresenteerd, het toepasselijk getitelde ‘Necro Sapiens’. Op deze plaat zal de groep de wereld nog meer onderdompelen in ‘death metal decay’, met zieke riffs, brute vocalen en lyrics waar zelfs het coronavirus bang van wordt.

TIJDSCHEMA
20:00 zaal open
20:30 Black Rabbit
21:30 BAEST
22:30 verwacht einde (onder voorbehoud)

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Black Rabbit

Support

Black Rabbit

Black Rabbit is een Thrash/Death Metal band uit Apeldoorn, Nederland. Door een tekort aan metal bands in Apeldoorn besloten Jelle en Hidde de koppen bij elkaar te steken en creëerde zij Black Rabbit. De twee gitaristen begonnen met het schrijven van nummers die geïnspireerd waren door Megadeth, Obituary, Death en vele andere.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

De bandnaam is het Deense woord voor 'beest' of 'bruut'.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →