Grote evenementafbeelding: Avishai  Darash & Marmoucha Orkestra

Avishai Darash & Marmoucha Orkestra

Genadeloos goede componist brengt Andalusische muziek naar Haarlem
zo 15 jan 2023
Stage 3
Deuren: 19:30
Start: 20:30
Vorig evenement

De kans om een componist zijn ‘beste werk’ te komen aanschouwen laat niemand liggen, toch? Als we Avishai Darash mogen geloven is ‘Andalusian Love Song’, wat hij samen met Marmoucha Orchestra maakte, dit namelijk. Op 15 januari ervaar je zelf in Patronaat wat de geweldige muzikant hiermee bedoelt.

Toen Avishai in 2014 voor het eerst in Marokko was en via een collega-muzikant van het Marmoucha Orchestra in contact kwam met Andalusische muziek, was hij verkocht. Zijn klassieke opleiding bood hem de perfecte handvatten toen hij erin dook. De muziek is voor hem ‘de oorsprong en kern van westerse muziek’.

‘Andalusian Love Song’ is een samenwerking met het Marmoucha Orchestra: bevlogen musici met een passie voor muziek en de diversiteit in muzikale talen, stijlen en tradities van Noord-Afrika, het Midden- Oosten en de Middellandse Zee.

Bezetting
Avishai Darash – piano/composities/arrangementen Mohamed Ahaddaf – ud
Jessy Hay – gitaar
Arin Keshishi – bass
Emad Ghajjou – Darbuka
Udo Demandt – slagwerkinstrumenten Yoran Froom – drums
María Cristina González – fluit
Maripepa Contreras – oboe, arrangement
Antonio Moreno Glazkov – trompet
Pablo Martinez – trombone

‘Discotheque Exotica’ staat voor een eclectische cocktail van muziek uit alle windstreken zoals afrobeat, latin, funk, disco, jazz, ska, dub, cumbia, bossanova, boogaloo, exotica en heel veel meer. DJ’s Mulat en Phil Horneman nemen je mee op een muzikale wereldreis voor en na het concert.

Zoca Flavor
Het optreden van Avishai Darash maakt onderdeel uit van Zoca Flavor; Patronaat’s meest muzikaal divers en verrassendste programma in Stage 3.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →